OVER MIJ

 Ik werd geboren in 1969 op de dag dat de mens op de maan landde. In 2008 kwam mijn eerste roman Voorbij Mels uit. Mijn tweede roman Familiestuk stond in de top 10 beste verkochte e-books van Bol.com in 2012. Ibiza, land van liefde was mijn derde en verscheen in 2016. Kortom, vier jaar tussen iedere roman, want ondanks dat schrijven mijn passie is, zijn er een boel andere mooie dingen in het leven. Met mijn lief en mijn kinderen woon ik in Amsterdam. Behalve romans schrijf ik biografieën en levensverhalen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers en teksten voor tijdschriften, websites en brochures

 

Ik hou van familieverhalen, geschiedenis en persoonlijke histories. Waar kom je vandaan? Wat is de achtergrond van dat familiebedrijf, hoe is het van de grond gekomen? Welke cruciale periodes hebben je leven gevormd? Voor mijn roman Familiestuk ben ik zelf op zoek gegaan naar de voorgeschiedenis van mijn familie in het katholieke Brabant van de eerste helft van de vorige eeuw. 

 

Wil je nog meer weten, kijk dan hieronder naar het interview dat ik met Eva Brouwer had voor Prêt à Present TV. Over schrijven, durven en doen.